Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Tinerii liberali sătmăreni au curățat de deșeuri zona Noroieni în cadrul campaniei ”Let’s Do It Romania”
TNL Satu Mare  - Sambata, 16 Septembrie 2023

Tineretul liberal sătmărean s-a alăturat și anul acesta campaniei naționale  #LetsDoItRomania alături de Ocolul Silvic Satu Mare.

Astfel, tinerii s-au echipat în mod adecvat și au pornit într-o acțiune civică de igienizare a rigolelor din zona Noroieni – Micula, de unde au adunat aproximativ 750 kg de deșeuri.

“Let’s Do It Romania!” face parte din initiaţiva globală “Let’s Do It World!”, alături de alte 190 de ţări din întreaga lume, fiind una dintre cele mai mari mişcări de voluntariat din lume.

”Let’s Do It Romania!” este cel mai mare proiect de implicare socială din România, care îşi propune curăţarea deşeurilor din arealele naturale, într-o singură zi.

”Este important să conștientizăm faptul că spiritul civic trebuie să existe în orice societate, iar promovând astfel de acțiuni, putem  trage un semnal de alarmă asupra efectelor nocive pe care le reprezintă aruncarea la întâmplare a resturilor și deșeurilor. Tinerii liberali se află în linia întâi a bătăliei pentru o lume mai curată. Atât la propriu, cât și la figurat” – a declarat președintele TNL Satu Mare, Bianca Murgu.

746 vizite
Distribuie pe